tirsdag 2. juli 2013

Sommerjobb

Med håret i en diger vifte oppover bak meg tasser jeg bort for å finne kaffekoppen min. Det er kaldt på beina, så jeg stikker dem ned i skoa til minstemann. Flate, jeg må dra på åra, siden minstemann har større sko enn meg! Det blir pulverkaffe, for mye styr med å dra fram trakteren nå. Skal jo ikke være hjemme i dag likevel.
Denne uka har jeg satt av til å tømme loft og kjeller oppe i huset der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Jeg starta fryktelig brått i går, før åtte om morgenen. Vekte mamma og smørte brødskiver til oss. Og så gikk liksom lufta ut av meg litt over åtte. Jeg hadde tatt med gitaren, noe som kan virke klønete om ting skal bli gjort. Og det var det.
Men det var jo koselig med litt musikk da, om ikke annet. Og så måtte jeg en tur til Hokksund, og så en tur i butikken. Og så var det viktige saker inne i verkstedet. Og så kom kusina mi på besøk med to hunder. Og lillebror. OG brått var vi sultne igjen, og jeg måtte bort å hente mat. Og så gikk dagen. Og kvelden.

Vel hjemme satt Bonden og minsten med en Grandis og så på TV. Jeg hadde lovet meg sjøl å komme meg i seng til normal tid, og tok verdens lengste, varme dusj for å treffe søvnpunktet.
Så da ble det å legge seg med vått hår. Noe som i og for seg er ganske greit i det du legger deg.
Det er hundre ganger mer interessant å finne fram i kråkereiret når morgenen kommer.
Jeg fikk det ikke til, så i dag har jeg ei diger klype til å samle tankene i. Slipper jeg den vil jeg sannsynligvis ha trøbbel med å komme inn døråpningen oppe hos mamma etterpå.

Jeg skal få gjort mer nytte i dag enn jeg greide i går. Nå er det to containere på plass oppe i gården, de venter på å fylles med mange tiårs samling av ulik karakter. Kler på meg brytertrøye, olabukse og crocs, skal jo tross alt sjaue litt. Tømmer kaffen og hiver meg i bilen.
Ha en fin dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hilsen til Hagegynga her. Jeg er glad for alle kommentarer og tilbakemeldinger