onsdag 14. august 2013

Ny start

Jeg ser over klasserommet. Det er fortsatt ryddig og rent. I morgen kommer de inn fra ferien. Noen har vært verden rundt med største selvfølgelighet. Og andre. Vel. Ikke alle har vært verden rundt.
Jeg selv har vært mye på farten. Men likevel har de største reisene foregått på innsiden av panna.

Det skjer endringer i livet mitt nå. For de av dere som har kost dere med historier om Bonden, gamle Tunghørt og Gutta Krutt kan endringene være av det dårlige slaget. Gamle Tunghørt ga seg i sommerferien, han har sitt eget kors nede ved det store treet. Bonden har bestilt ny værsting, som kommer til fredagen. Jeg kommer til å bli litt kjent med den nye tassen, men ikke så inngående. For jeg blir ikke værende. Det er med tunge, men sikre skritt at jeg tråkker tilbake til Kopperud med Gutta Krutt i starten av neste måned. 

Ikke alt blir som planlagt. Og ikke alt kan styres. 
Dessverre.

Tankene ramler innom gjengen som kommer i morgen. Mine Kruttgutter har fått beskjed om ny tilværelse og er bare sånn passe fornøyd med mamma om dagen. Jeg møter dem så godt jeg kan, men regner med at det vil slå ut litt både her og der, også på skolen. Jeg kan bare vagt forestille meg at klassen som kommer fra ferie i morgen har erfaringer fra sommeren på godt og vondt. 
Det skal jeg ta med meg til deres første skoledag og inn i det siste og kanskje viktigste året av grunnskolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hilsen til Hagegynga her. Jeg er glad for alle kommentarer og tilbakemeldinger