tirsdag 7. oktober 2014

Treningsblogg VII ?

Jeg sitter med treningstøyet på. Igjen. Har havna litt skeivt ut, droppa noen treninger fordi det var så mye nå. Føler ikke for gruppetrening innendørs i en stor hall, bare. Det gjaller så i øra, jeg syns det var best ute.
Mistanken kommer snikende, om at jeg bare bruker det som unnskyldning til å ikke trene nå.
Men det kan ikke stemme, jeg er faktisk helt ærlig når jeg sier at det er godt å trene!

I dag bestemte jeg meg for å dra på trening etter jobben, og pakket med meg klær. Så hutret jeg litt i bilen, og fant ut at det var best å kjøre hjem, med varmeapparatet på.
-Som om jeg ikke ville blitt varm av å trene.
Hallo. Pulsen opp, blodsirkulasjon' i gang, liksom.

Men det var den derre forbanna komfortsonen da. Den som helst vil sitte under et pledd og høre på god musikk eller skrive noen ord her eller der.
Den som kunne tenke seg å hekle ferdig vognteppet til MiniPocahontas som kommer om en måned. Tenk for ei skrulletante jeg kommer til å bli..

Nok om det. Jeg bestemte meg for å dra hjem og ta en skautur isteden, med treningstøy og joggesko, så det skulle bli trening likevel.
Men så lagde blikkenslageren middag, og vi ble sittende litt og prate. Jeg bestemte meg for å trene når han hadde dratt. Han sa takk for seg, og jeg kom på at jeg måtte øve litt på et par sanger. Så jeg fant fram gitaren. Og sånn har jeg sitti, til nå, med treningstøyet på. Alene hjemme, med alle muligheter til å trene på stuegulvet, om ikke annet.

Nå er det på tide å dra på sangøvelse, og det regner ute. Så den dynamiske planen min om i alle fall å jogge opp til skolen, går herved også i vasken.

Og hvorfor jeg legger ut denne som en del av treningsblogginga mi?
Tja, si det..
Kanskje jeg trenger et spark i rett retning. Kanskje jeg skjems litt når jeg ser det publisert.
For alt jeg vet kan det motivere meg til å gå på med sammenbitte tenner og stålvilje. I morgen.

3 kommentarer:

 1. Her MÅ det kommenteres, se å kom deg på treninga Jane, vi savner deg, herregud, tenk som du har trent for den sprettrompa som plutselig kom, og nå lar du den bli borte igjen? Nei, la den sofan føle seg forlatt og ikke vi, gleder oss til å se deg på trening, hilsen "22", klem

  SvarSlett
 2. Hvordan kan jeg la være etter en sånn tilbakekalling!!!
  Forresten kan jeg meddele at jeg i dag har trent tabata med en kollega, og vi holdt på å besvime, begge to. Det var fantastisk å kjenne at jeg er BACK ON TRACK!!! Jepp. Sprettrompe, Here I Come!

  SvarSlett
  Svar
  1. Se her ja, nå snakker vi....!!

   Slett

Legg gjerne igjen en hilsen til Hagegynga her. Jeg er glad for alle kommentarer og tilbakemeldinger